Wij hebben de elektra door HAS elektrotechniek laten vernieuwen in ons nieuwe huis en winkel. Het betreft een rijksmonument uit 1650. Alles is nieuw aangelegd inclusief nieuwe meterkast. Van te voren ontvingen we een duidelijke offerte waarin heel gedetailleerd alles stond zoals aantal lichtpunten, stopcontacten etc.

Indien er meerwerk bij komt laat Huseyin dit duidelijk weten zodat je nog anders kunt beslissen. Het betekent geen verrassingen aan het eind. Huseyin denkt mee en is naast een uitstekend vakman een heel prettig persoon om mee te werken. Zijn zoon Enes heeft een aantal keer geholpen. Ze zijn ook samen een top team. HAS Elektrotechniek is een absolute aanrader.

Dank je wel Huseyin voor al je goede zorgen!

Annemieke

Wij hebben onze elektra werkzaamheden laten verrichten aan HAS elektrotechniek en zijn uitermate tevreden over de professionele en klantvriendelijke afhandeling van onze wensen. De werkzaamheden zijn conform de richtlijnen van de verzekeringsmaatschappij verricht en daarna ook NEN gekeurd. Wij hebben nu een nette elektra installatie, maar vooral ook een veilige. Dat was precies wat wij wouden hebben; mooi, netjes en veilig. HAS elektrotechniek is zeker een aanrader!

My Drink - Amsterdam

Goed technisch inzicht. Deskundig advies en goed meegedacht over oplossingen.

Sterke punten

Komt afspraken na, betrouwbaar en overleg indien nodig. Flexibel , vriendelijk, servicegericht . Zou hem zeker aanraden!

Michel & Alice Nieuwland / klussenbedrijf M Nieuwland

Zeer tevreden over de werkzaamheden van Huseyin! Door de complete verbouwing van mijn keuken moest er op meerdere plaatsen nieuwe elektra worden aangelegd. Een extra groep in de meterkast heeft hij ook keurig geregeld en alles vervangen wat nodig was. Zijn werk deed hij in goed overleg en gaf me deskundig advies. Afspraken zijn allemaal nagekomen en de samenwerking heb ik als prettig ervaren. Ik kan HAS aanbevelen! 

Esther

We hebben door HAS Elektrotechniek de gehele benedenverdieping laten vernieuwen: nieuwe wandcontactdozen en diverse uitbreidingen. Daarnaast is de meterlast gemoderniseerd, hebben we nieuwe UTP aansluitingen en zijn de lampen vervangen. Alle werkzaamheden zijn volledig volgens afspraken uitgevoerd en precies volgens tijdschema. Dat was belangrijk omdat het onderdeel was van een volledige verbouwing. We willen HAS techniek daarom hartelijk danken voor de professionele en uitermate prettige samenwerking. 

Mario

In het appartementencomplex Greenville in Leidsche Rijn was er de behoefte om het aantal laadpalen uit te breiden. Grotere electra bedrijven namen niet eens de telefoon op, maar bij HAS konden wij hiervoor terecht.

Zij hebben zeer vakkundig 25 nieuwe aansluitingen aangelegd in een grote garage. Alles netjes aangesloten en ook voor de laadpaal leverancier de palen opgehangen. We zijn erg blij dat wij bij hun terecht konden en we bevelen hun zeker aan!

VVE Greenville - Utrecht Leidsche Rijn

“Zeer prettig samenwerken, heldere communicatie, betrouwbaar en levert zorgvuldig werk.

Abel Tattje bedrijfsleider / Metaal Kathedraal, ecologische sociëteit Nederland

Al jaren onze vaste aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft op onze zakelijk en particuliere verhuur portefeuille in Utrecht.

Dorrit - Loosdrecht

Zeer tevreden over de aanleg van een extra groep voor mijn inductiekookplaat in Utrecht. Goed advies, netjes op tijd en binnen 2 uur klaar. Chapeau!

Marlotte - Utrecht

Dakvensteronline werkt al jaren samen HAS elektrotechniek uit Utrecht. Ondanks dat wij zelf kleine elektrische aanpassingen zelf kunnen uitvoeren maken wij voor de grotere en complexere klussen altijd gebruik van de diensten van HAS elektrotechniek. De eigenaar Huseyin gaat zeer secuur te werk in zowel opname als uitvoering, denkt mee in oplossingen, komt zijn afspraken na en levert altijd kwaliteit. Wat ons betreft een echte aanrader.

Dakvenster@Work - Breukelen

Op eens was alles donker! Gelukkig stond Hüseyin binnen een uur op te stoep om een spoed reparatie uit te voeren in mijn groepenkast. Het bleek dat mijn droger de boosdoener was.

Gerben - Zeist

Ons alarmsysteem had storing en was niet meer betrouwbaar. Binnen een ochtend was het alarmsysteem vervangen en kon de winkel weer veilig op slot.

JanJaap - de Bilt

Onze laadpaal op de oprit is binnen een dag geplaatst. Zeer blij met het resultaat en de tijd die genomen werd om de diverse opties voor te leggen.

Floris - Hilversum

Inductieplaat laten aansluiten. Dit hield in een extra groep 2fasenstroom in mijn groepenkast. Het ziet er netjes uit en mijn lieve vrouw is ook blij! Die kan nu met 5 pannen tegelijkertijd koken.

Rob - Kortenhoef

Op zondagochtend kwam ik erachter dat de stroom uitgevallen was in de kerk. Has Elektrotechniek was snel ter plaatsen en in no-time was er weer elektriciteit. HAS zorgde ervoor dat de mis doorgang kon vinden

Timon - Veenendaal

Op de oprijlaan hebben ze de verlichting aangelegd. Deze kan zelfs met mijn iPhone bediend worden. Helemaal tevreden. Top werk gasten!

Mats - Blaricum