Elektrische installatie bij renovatie en nieuwbouw in omgeving Utrecht, Hilversum, het Gooi en Amersfoort

U heeft een nieuw huis gekocht? De elektrische installatie is nog niet up-to-date? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u recent een prachtige kavel heeft gekocht en dat u zelf aan de slag gaat met de bouw van een nieuw huis in Amersfoort, Hilversum of omstreken. Veel kunt u wellicht zelf doen of u schakelt de hulp in van vrienden en familie. Gaat het echter om het aanleggen van het stroom, dan is het uiterst belangrijk om een specialist in te schakelen. U wilt uiteraard dat alles op het gebied van de elektra voor 100% veilig is. Wij staan graag voor u klaar. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en we geven u zo nodig ook deskundig advies. We kunnen u alles vertellen over de beste mogelijkheden om stroom aan te leggen. Welk type meterkast is het meest geschikt in uw pand? Hoeveel groepen heeft u nodig? Wij zijn volkomen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard verzorgen we ook graag de uitvoering van de nieuwe elektrische installatie. Zodat u onbezorgd en veilig kunt wonen in uw nieuwbouwwoning in Utrecht en omgeving.

Renovatie in Amersfoort en omgeving

U maakt een van uw dromen waar? U heeft een prachtig jaren 30- huis gekocht? Voor veel mensen is dit echt een droom. Oudere woningen hebben van zichzelf al veel sfeer. Helaas is de elektrische installatie in dit type woningen vaak niet om over naar huis te schrijven. Meestal is dit verouderd en voldoet het van geen kanten aan de veiligheidseisen. De kans is groot dat u een nieuwe badkamer en een andere keuken wilt. Er moet overal opnieuw stroom aangelegd worden? Nieuwe apparaten en andere innovatie aanpassingen die horen bij een renovatie vragen om een elektrische installatie op maat. Wij zijn hierbij uw ideale partner. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij combineren veiligheid en functionaliteit met een perfecte elektrische installatie.

Elektrische installatie bij nieuwbouw of renovatie van bedrijven in Amersfoort, het Gooi en omgeving

Uiteraard is het ook voor bedrijven cruciaal dat de elektrische installatie in orde is. Gaat u met uw onderneming een nieuw gebouw betrekken? De elektrische installatie dient dan uiterst zorgvuldig uitgevoerd te worden. Het gaat om de veiligheid van uzelf, maar ook van uw personeel en wellicht zelfs van klanten. Het is van belang dat alles precies op de juiste plek terecht komt. U heeft een renovatieproject gepland voor uw bedrijf? Neem contact op met de expert en wij denken graag met u mee. Het zou kunnen dat de elektriciteit opnieuw moet worden opgelegd, maar het is ook mogelijk dat een aantal onderdelen alleen verbeterd of vervangen moeten worden. Wij zijn er voor deskundig advies en voor een perfecte uitvoering van de installatie. Wat kunnen wij zoal voor u betekenen?

  • Buiten- en binnenverlichting
  • Schakelsystemen voor inbouwspots
  • Stopcontacten aanleggen
  • Groepenkasten monteren en verplaatsen
  • Extra groepen aanleggen voor eventuele machines

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.