Krachtstroom aanleggen in omgeving Utrecht, Hilversum, het Gooi en Amersfoort

U wilt graag krachtstroom aan laten leggen in uw bedrijf of woning in Amersfoort en omgeving? Dan is het een uitstekend idee om contact op te nemen met een ervaren en deskundige elektricien. Dit is namelijk een klusje dat niet zomaar door iedereen kan worden uitgevoerd. Er zijn verschillende redenen waarom het nodig is om krachtstroom aan te leggen. Wellicht heeft u interesse in een eigen sauna of jacuzzi? Of het is de bedoeling om een warmtepomp te nemen. Als u in uw woning of in uw bedrijf zware apparaten gaat gebruiken, is krachtstroom onmisbaar.

 

Neem contact op met specialist in Amersfoort en omgeving

Is het in uw bedrijf of in uw huis noodzakelijk om krachtstroom aan te leggen en woont u in de regio Utrecht, het Gooi of Amersfoort, neem dan vandaag nog contact met ons op. Krachtstroom aanleggen vraagt om ervaring en om specialistische kennis. Op zich is krachtstroom niet heel veel anders dan normale stroom. Het grote verschil zit hem in de hoeveelheid spanning. De meeste apparaten in uw huis werken op 230 volt. Wilt u echter zware apparaten gebruiken, zoals machines, een sauna of het opladen van een elektrische auto, dan is er meer spanning vereist. Krachtstroom is stroom op 380 volt.

 

Noodzaak van 3-faseaansluiting bij bedrijven of particulieren in Amersfoort, het Gooi en omgeving

Krachtstroom noemen we ook wel een 3-faseaansluiting. De meeste aansluitingen hebben 5 draden nodig. Hierdoor kunnen apparaten met meer vermogen aangesloten worden.

In Nederlandse huizen is meestal een 1-faseaansluiting aanwezig. Toch zien we bij nieuwbouwhuizen wel steeds vaker dat er direct wordt gekozen voor een 3-faseaansluiting. Veel mensen kiezen tegenwoordig namelijk voor een warmtepomp, laadpalen, zonnepanelen. etc. Hierdoor voldoet 1-faseaansluiting niet aan het benodigde vermogen. 

Waarvoor is krachtstroom nog meer vereist en waarom wilt u het misschien aan laten leggen?

  • Warmtepomp
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Traplift 
  • Inductie kookplaat
  • Keramische kookplaat
  • Zonnepanelen
  • Laadpalen

Uw ervaren elektricien in omgeving Utrecht, het Gooi, Hilversum of Amersfoort is er niet alleen voor krachtstroom aanleggen

Laat u door een van onze specialisten krachtstroom aanleggen, dan kan het handig zijn om ook meteen ander klussen door ons te laten uitvoeren. Wij zijn er voor alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan elektriciteit in nieuwbouw woningen of tijdens een renovatie. Of u schakelt ons in voor het plaatsen van extra wandcontactdozen. Dit is altijd handiger dan werken met verlengsnoeren. Neem gerust ook contact met ons op wanneer u een of meerdere lichtpunten wilt verplaatsen. Wij zijn voor al deze werkzaamheden uw ideale partner in Hilversum en omstreken. Neem vandaag nog contact op en schakel ons in voor het aanleggen van krachtstroom.