Brandmeldinstallaties in omgeving Utrecht, het Gooi, Hilversum en Amersfoort

Ieder jaar vinden er zo’n 6 tot 8000 bedrijfsbranden en rond de 4500 woningbranden plaats. 50 mensen overlijden en ruim 800 mensen raken gewond. Dit gebeurt net zo goed in omgeving Utrecht, het Gooi, Hilversum en Amersfoort. U moet er toch ook niet aan denken overvallen te worden door een brand? Uw bedrijf en uw levenswerk of huis en haar met alle herinneringen… weg. Daarom kiest u voor de veiligheid van een brandmeldinstallatie. Has Elektrotechniek adviseert u hier graag over en installeert op professionele wijze de brandmeldinstallatie bij u thuis of in uw woning.

 

Waarom u een brandmeldinstallatie door Has Elektrotechniek laat installeren

U heeft op Google gezocht naar een bedrijf dat bij u de brandmeldinstallatie kan installeren. Een uitgebreid aanbod van bedrijven is op uw scherm getoond. Waarom u dan precies uw brandmeldinstallatie door Has Elektrotechniek laar installeren? Dat is heel eenvoudig vanwege het volgende:

  • Gecertificeerd elektricien
  • Samenwerking met erkende installateurs
  • Voor installatie en inbedrijfstelling van ieder type brandmeldinstallaties
  • Ook voor alarm inbraakinstallaties
  • Voor zowel particulieren als bedrijven
  • Gunstig geprijsd
  • Deskundig, betrouwbaar en professioneel
  • Uw specialist

Kiest u voor de veiligheid van u en uw gezin of voor uw bedrijf, dan kiest u voor het laten installeren van een brandmeldinstallatie. Wellicht bent u zelf technisch genoeg en daardoor van plan om zelf de installatie te plaatsen. We raden u toch aan om dit door Has Elektrotechniek te laten doen. We zijn een gecertificeerd elektricien en werken samen met een erkend installateur. Hierdoor kunnen we u een certificaat afgeven waaruit blijkt dat de brandmeldinstallatie naar behoren werkt. Zo weet u zeker dat alles naar behoren werkt.

 

Brandmeldinstallatie en de verzekering

Op basis van het Bouwbesluit 2012 is het in veel gevallen niet meer een keuze om een brandmeldinstallatie te plaatsen, het is dan zelfs wettelijk verplicht. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij woonfunctie woningen, wooncomplexen, woon-zorgcomplexen en winkels. Door te kiezen voor een brandmeldinstallatie kiest u dan ook niet alleen voor uw eigen veiligheid en uw bezoekers of klanten, maar voldoet u aan aan wettelijke voorschriften. Daarnaast kan het ook zijn dat uw verzekeraar een brandmeldinstallatie als eis heeft. Sterker nog, voldoet u dan niet aan die eis, dan krijgt u bij schade door brand problemen met de schadeclaim.

 

Brandmeldinstallatie? Has Elektrotechniek!

U kiest toch ook voor brandveiligheid? Dan kiest u voor de brandmeldinstallatie van Has Elektrotechniek. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.